14 September 2010

VMA 2010
           
 In timp ce toata lumea astepta ciocnirea intre Kanye West si Taylor Swift (remember anul trecut?) duminica la  MTV Video Music Awards 2010, starurile au creeat explozii cu aparitiile lor pe covorul rosu. Continuind anul trecut, Lady Gaga a fost centrul atentiei anul acesta,  castigand audienta in momentul in care ea a inceput sa planga la inmanarea premiului de catre Cher, aducandu-i tribut designerului Alexander McQueen si cantand cateva versuri de pe noul ei album "Born this way". Deasemenea Lady GaGa a fost regina editiei din acest an a premiilor MTV Video Music Awards si asta dupa ce a plecat acasa cu 8 trofee, din cele 13 pentru care a fost nominalizata.

       Cher, desi mai in varsta cu vreo 40 de ani fata de colegii de pe scena, ne-a aratat tuturor ca este in forma, ca are un corp de invidiat, prin costumul sau din "turn back time". 
       Deasemena o aparitie neasteptata langa Eminem, insa nu reusita a fost si Rihanna cu bandana ei Jennifer Behr pe cap, cu un tuttu mare si un top, gen bustiera, incercand sa arate ca o Madonna a anilor '80, insa o foarte nereusita incercare.


aici
Lady Gaga a fost deasemena de unii aplaudata si de altii criticata in momentul in care a aparut intr-o rochie de carne.Rochia din carne a fost realizata de Franc Fernandez, acelasi "designer" care a creat si costumul cu care Lady Gaga a aparut pe coperta Vogue Hommes Japan, tot din carne si acesta. Lady Gaga a tinut sa spuna ca nu este o jignire adusa la adresa vegetarienilor, ci mai mult o metafora, un indemna adresat oamenilor de a lupta pentru drepturile lor. Oricum, acesta a fost de departe cel mai socant outfit in care un artist s-a prezentat la un eveniment.


Bieber a fost atât de uimit si incantat ca a castigat Best New Artist, că adolescentul s-a plimbat un pic aiurea pe drumul său să accepte trofeul pentru videoclipul sau "Baby" . Kanye West poate a scris un cantec pentru si despre victima intruziunii lui pe scena VMA ului de anul trecut, Taylor Swift, insa ea a fost cea care si-a facut cunoscute sentimentele despre evenimentul de anul trecut. In conformitate cu stilul ei de a-si enumera urcusurile si coborasurile in versurile ei extrem de personale, Swift a cantat in premiera piesa intitulata "Innocent". Ea a plecat de la versuri relativ vagi, dar a subliniat pierderea echilibrului pe o sfoara, in  timp ce atentioneaza că nu este prea târziu pentru a reveni, sau ati redobandi echilibrul.
"Thirty-two is still growing up now/ Who you are is not what you did/ You're still an innocent." 
 Seara a fost plina de evenimente si vedete, insa tot Lady Gaga a iesit triumfatoare si la premii, dar si la "audienta".


Lista Castigatorilor

Video of the Year:
Lady Gaga – Bad Romance
Best Male Video:
Eminem – Not Afraid
Best Female Video:
Lady Gaga – Bad Romance
Best New Artist:
Justin Bieber Featuring Ludacris – Baby
Best Hip Hop Video:
Eminem – Not Afraid
Best Pop Video:
Lady Gaga – Bad Romance
Best Dance Video:
Lady Gaga – Bad Romance
Best Rock Video:
30 Seconds To Mars – Kings and Queens
Best Collaboration:
Lady Gaga Featuring Beyoncé – Telephone
Best Choreography:
Lady Gaga – Bad Romance
Best Editing:
Lady Gaga – Bad Romance
Best Art Direction:
Florence + the Machine – Dog Days Are Over
Best Direction:
Lady Gaga – Bad Romance
Best Cinematography:
Jay-Z & Alicia Keys – Empire State of Mind
Best Special Effects:
Muse – Uprising
Breakthrough Video:
The Black Keys – Tighten UpAici gasiti si momentele muzicale din show.

No comments:

Post a Comment