1 October 2010

Save them, Love them...


Nu pot sa nu postez cateva poze cu animalute salvate sau care au nevoie sa fie salvate, iubite si hranite, pe care le am gasit pe un profil de facebook,  "Adoptie distanta".
Sper sa nu se supere proprietarii pozelor ca le-am preluat, insa poate daca oamenii vad cat de dragalasi pot fii si animalutele nimanui poate vor avea mai mult curaj si vor adopta macar un suflet. Pisicutele din poze au fost adoptate si unii din catelusi, insa mai sunt multi care au nevoie de un adapost. Mai multe detalii gasiti aici, aici si aici.

1 comment:

  1. Buna ziua!
    ONmusique.info este un proiect nou cu scop informativ. Ne-am propus să venim cu cele mai noi ştiri din muzică, recenzii de albume, concerte şi, de ce nu, filme, interviuri cu artişti români şi străini. Sustine proiectul ONmusique.info si alatura-te echipei noastre! ONmusique cauta sa-si largeasca echipa formată din oameni cu experienţă, ambiţioşi, talentaţi şi dornici de muncă; asadar, daca doresti sa te alaturi, trimite un e-mail la onmusique@yahoo.com. ONmusique...Pentru ca muzica apartine tuturor! Felicitari pentru blog!Multumesc pentru timpul acordat!Cu stima Dan!

    ReplyDelete