22 November 2012

Black Friday (23.11.2012)


       Black Friday este numele dat zilei urmatoare Zilei Recunostintei in SUA, si da startul sezonului de cumparaturi pentru Craciun. In aceasta zi, majoritatea comerciantilor isi deschid usile devreme , de multe ori la ora 00.00, si ofera preturi promotionale pentru a da startul sezonului de cumparaturi. Black Friday nu este o sarbatoare oficiala, insa multi angajatorii respecta această zi ca o sarbatoare impreuna cu Ziua Recunostintei, oferindu-le angajații lor zi libera, crescand astfel numarul potentialilor cumparatori . Acesta zi este de obicei cea mai aglomerata zi de cumparaturi a anului, de aceea nu de putine ori au existat altercatii intre cumparatori, accidente si chiar acte de violenta. Insa cei care nu doresc sa infrunte marea de oameni din magazine pot face cumparaturi si online, magazinele mari fiind prezente cu reduceri substantiale si in mediul online.


        In Romania, mai multi comercianti au adoptat Black Friday, in special in domeniul IT. Insa anul acesta mai multi au decis sa se alature nebuniei, veti gasi reduceri de la imbracaminte pana la tunning auto. Stiu ca in Romania suntem obisnuiti cu reducerile false, comercianti care ridica preturile inainte de reduceri , de aceea daca faceti cumparaturi din mediul online va recomand sa folositi site-urile de compararea a preturilor (Ex. price.ro) unde veti gasi pretul acelui produs din mai multe locatii si puteti sa vedeti daca reducerea e reala sau gasiti in alta parte mai ieftin.
Mai jos am sa va dau o mica lista cu magazine ce au reduceri de Black Friday (23.11.2012) :

   - livreaza si in Romania

Imbracaminte si Incaltaminte :

Sevensins

Ama Fashion

WatchShop

3 Suisses - VIP

FashionUp.ro

TinaR - VIP

Ecco-Shoes.ro

ZorileStore


IT&C

eMAG.ro 

Produse evoMAG.ro

Clickshop.ro

Copii

Strollers


Cosmetice

SanatateNaturala.ro

BeautyMinerals.ro

Carti:

Nemira

Deasemenea Domo, Altex, Mediagalaxy, Koyos, PC Garage si Okazii au anuntat reduceri de Black Friday.
Shopping placut!

Ps. Si cum nu toti sunt de acord cu aceasta zi au inceput si campaniile anti-Black Friday, mai jos va prezint un astfel de video:

No comments:

Post a Comment