25 August 2010

Strengari.ro noul univers al copiilor!

www.strengari.ro/
               Strengari.ro este un nou site dedicat copiilor, un site unde parintii isi pot lasa linistiti copii sa se joace si sa socializeze, deoarece au posibilitatea de a le creea conturi copiilor, de a le seta timpul de joaca la calculator, ulterior avand acces la activitatea desfasurata de cei mici cat timp nu sunt in supravegherea lor. Informatiile de pe site sunt bine selectionate, incat nu trebuie sa va faceti griji ca cei mici ar putea intalni materiale pline de violenta sau cu tenta obscena, oricum parintii avand si posibilitatea de a dezactiva unele sectiuni din contul copilului. Totodata exista un forum special pentru parinti, unde copii nu au acces, unde pot discuta pe diverse teme de educatie, sfaturi, timp liber, etc.
http://strengari.ro/plaza.php
            Calitatea grafica a Strengari.ro este nemaipomenita, plina de culoare, desene, animata, capteaza atentia oricui. Este usor de folosit deoarece este bine impartit pe categorii si subcategorii, usor de accesat, bine explicat si atractiv pentru copii. Informatiile sunt variate si de buna calitate; de la educatie, scoala (referate,articole) si pana la retete culinare, glume, proverbe,teste, copilul este invitat intr-o lumea a lui, unde poate alege sa faca ce doreste, sa scrie o poezie, sa joace jocul  preferat, sa citeasca o poveste sau o gluma, sa scrie proverbe sau sa faca teste intr-un mediu de poveste, si nu in ultuml rand sa isi faca prieteni. Pentru toate astea copilul este rasplatit cu banuti virtuali, pe care ii poate folosi in magazinul virtual, cumparandu-si produse reale, sau diferite produse virtuale cu care isi poate personaliza camera sau pagina personala.
http://strengari.ro/register.php
            Desi inca Strengari.ro nu este complet, unele rubrici inca nu au continut, este divers, cuprinde multe segmente ce vor capta atentia copiilor, iar acestia vor putea naviga, intr-un mediu sanatos, educativ si distractiv, pe internet fara a va fi teama de pericolele acestuia.

No comments:

Post a Comment