23 September 2010

Chotronette - o lume plina de printese urbane :D

          Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte. Acest fapt se aplica si in cazul colectiilor Chotronette. Cuvintele sunt de prisos atunci cand vezi colectiile, culorile, povestile.
Silvia Chiteala si Laura Cazacu, ne introduc intr-o lume a printeselor (printese urbane, cum mai sunt numite). Pline de culoare, colectiile Chotronette incearca sa coloreze "o lume gri" cu personaje magice(cum de altfel afirmau intr-un interviu aici)
        Sunt pionierele tutu-urilor in Romania, starnind o adevarata manie/moda, creatiile lor calatorind prin toata lumea atat virtual prin blogul lor cat si fizic, prin clientele lor.
Intrand pe blogullor veti gasi de la hair candy-uri (delicioase de altfel), la gentute handmade, tutu-uri, rochii, si nu numai.
acesta e rochia ce
 mi-am comandat-o
       Chotronette e mai mult decat un stil vestimentar, e o atitudine. Femeia Chotronette e seducatoare, moderna, plina de viata si copilaroasa. creatiile lor sunt nonconformiste si nu cer un anume protocol. Pot fi purtate oriunde, depinde doar de tine si starea ta de spirit cum le porti, unde si cu ce le accesorizezi.
preturile sunt mai mult decat acceptabile, livrarea e rapida, iar in privinta faptului ca le cumparati fara proba, fiti fara grija, din proprie experienta va spun ca va vor veni perfect, ca si cum v-ati fii nascut sa le purtati.
        Deci e obligatoriu ca in garderoba dumneavoastra sa se afle macar o rochie Chotronette!

"Suburbana pana la ultima fundita!" Chotronette


Si cum va spuneam ca o imagine spune tot, enjoy  :



Poze cu colectiilor, detalii de contact si alte informatii mai gasiti aici sau pe blogul lor aici si la al doilea blog( umbreluta de dantela) aici.


No comments:

Post a Comment