10 February 2011

Primul concurs literar al revistei Blog@ru’ mureşean

             Sâmbătă, 12 februarie 2011 incepe primul concurs literar , pe teme alese de revista Blog@ru’ mureşeanconcurs intitulat „Talentata blogosferă mureşeană!”. Tot pana atunci va si puteti inscrie pentru concurs, tema fiind dezvaluita fiecarui participant in parte pe email si facuta public la aparitia urmatorului numar al revistei. 
        Toate bune si frumoase. Eu vreau sa particip dar sunt in Cluj. Revista Blog@ru’ mureşean se vinde doar in judetul  Mures. Sunt doar 100 de km..dar lucrez. Hm....o sun pe sora mea sa imi cumpere revista...zice ca o ia doar ca nu stie cand.... nu mai am rabdare....studiez pe blogul revistei punctele de vanzare si imi aleg punctele strategice (ce e mai aproape de cine). 
Si cum intotdeauna e mai bine sa apelezi la familie ca doar ei te ajuta orice ar fii, o sun pe mama - deoarece imi trebuie si poza facuta  paginii 6 si stiu ca ea face poze la tot- o rog sa imi cumpere cat mai repede revista, ca vreau sa particip la un concurs, etc etc, ii spun unde gaseste ce sa intrebe, etc etc, ca sa imi spuna ca inca are ore (e invatatoare) si nu poate sa mearga chiar atunci. Dar eu nu am rabdare ( desi era doar miercuri si pana sambata te poti inscrie), mama vine cu o idee : o trimite pe bunica ( doamna se tine bine si este o persoana activa, o invidiez la varsta ei) care oricum in fiecare luni cumpara, intregii familii, renumitele ziare cu carti asa ca probabil se descurca si aici. Imi spune ca ma resuna dupa ce o achizitioneaza. Ok astept. Si in mintea mea aveam doar filme : o vedeam in slow-motion cum arunca telefonul in momentul vestii, cum isi trage haina de pe cuier, cu pantofii dezlegati alergand pe scari de la etajul 5 (desi este lift), sarind pe doamna de la chiosc strigand numele revistei. Da o adevarata Lara Croft - in loc sa-mi vad de lucru imi dau frau imaginatiei bolnave. Si suna telefonul, revista e cumparata, mama scaneaza pagina, de fapt doar jumatate si o trimite asa, pana se prinde ca o vreau toata si mi-o trimite asa.

      Victorie!!! Imi anunt participarea la concurs! Astept sambata sa cad de pe scaun cand imi voi citi emailul :D 
Va pup si va indemn sa va inscrieti!

PS. cum fizic inca nu am vazut revista sper sa am pagina buna scanata si sa nici nu fie problema ca nu e fotografiata, dar asa (imi spune si mama) se vede mai bine :D

Ps2. Deci revista este pentru toata lumea, si bunica a citit-o deja! :) chiar daca nu intelege ea toata faza cu internetul si blogareala :)

3 comments:

  1. Interesant! Eu sunt muresean si nu am auzit despre tarasenie.

    ReplyDelete
  2. :) de aceea am si scris, sa afle lumea :)

    ReplyDelete
  3. servus. andreea avem nevoie de adresa ta de email. ca sa-ti trimitem subiectul la concurs. nu o gasim nicaieri... ai trimis-o? asteptam. ms.
    dragos m.
    blog@ru' muresean

    ReplyDelete