23 November 2012

Rimmel - mascara, nail polish, pressed powder


Acum ceva vreme, navigand pe facebook ca tot omul, ajung pe pagina celor de la Rimmel Uk. Nici nu stiu cum. In fine, nu regret deoarece aveau o oferta: la un rimel cumparat primeai si un lac de unghii rosu gratuit. Si iata ca desi am cel putin 5 rimeluri, am zis sa profit de ocazie si direct de pe facebook am cumparat rimelul. In nici 2 zile aveam produsele (foto). 





1. Rimmel SCANDALEYES Mascara Extreme Black
Vine cu cea mai mare perie ce am vazut-o la ei și o formula ultra-colagen . Este disponibil în negru, maro si negru extrem.  Ambalajul este luminos, i se potriveste produsului. Peria uriasa te poate speria, insa dupa cateva utilizari te obisnuiesti cu ea. Eu il folosesc in 2-3 straturi pentru efectul dorit, un singur strat nu prea da rezultatele asteptate. Genele sunt separate frumos si usor arcuite spre capete, peria nu te ajuta sa le arcuiesti.

2. Rimmel I love Lasting Finish Nail Polish - 030 Double Decker Red
Culoarea m-a cucerit fara sa incerc lacul pe unghii. Pensula destul de plata te ajuta sa aplici lacul destul de repede si fara dungi, se usuca destul de repede, eu il folosesc in 2 straturi, insa si cu un strat rezultatul este destul de frumos. Nu imi place ca nu dureaza mult, asa cum e sugerat in titlul produsului (utilizat in conditii normale).


Si daca tot veni vorba de Rimmel, trebuie sa laud pudra compacta Stay Matte de care nu ma mai despart.



3. Rimmel Stay Matte Pressed Powder (006 Warm Beige)  este o pulbere matifianta, utilizata în principal după fondul de ten pentru a scapa de petele uleioase sau stralucitoare de pe piele. Rimmel susține ca acesta conține minerale naturale care ajuta la controlul excesului de seebum de până la 5 ore și de asemenea, ajută la minimizarea aspectul porilor. Cu micsorarea porilor sau aspectului lor nu prea sunt de acord, insa avand un ten uleios sunt bucuroasa ca l-am gasit deoarece intradevar imi ajuta sa imi tin tenul mat undeva pana in 6 ore  cand il reaplic putin pe frunte si nas. Il simt usor, se face unul cu pielea, insa nu il recomand pentru tenul uscat, sau zonele in care aveti tenul uscat. Deasemenea cand nu vreau sa ma machiez, il folosesc singur, imi simt tenul uniform si mat.

Voi, ce produse de la Rimmel folositi sau ati incercat?

2 comments:

  1. Such a lovely post :)

    Thank you for you sweet comment on my blog :)

    Many many kisses,

    Nicole

    www.nicoleta.me

    ReplyDelete
  2. Fabulous post, my dear!!!

    Kisses,

    Nico

    www.nicoleta.me

    ReplyDelete