14 April 2011

„Tradition de Hammam” de la Yves Rocher - review

  Plecand de la postul Iuliei despre uleiul de argan, am realizat de fapt ce produse folosesc. Da stiu, folosesc produse si nici macar nu stiu ce contin si la ce sunt bune - sunt o aiurita. Asa ca m-am documentat, si avand in vedere ca le si folosesc de ceva timp si le ador am zis sa scriu putin despre ele si ce efect au avut pentru mine. Este vorba de „Tradition de Hammam” de la Yves Rocher. Nu am toata gama, doar 2 produse : Mască pentru ten şi păr pe bază de argilă marocană si Elixir pentru masaj oriental pe bază de ulei esenţial bio de trandafir.
Pe bază de ulei de argan, Yves Rocher a proiectat gama de Tradition de Hammam, combinând uleiul de argan şi cel de măsline, cu un parfum ameţitor de soare, fructe, iasomie şi trandafir, oferind corpului îngrijire, infinită relaxare şi un parfum delicat.
Mască pentru ten şi păr pe bază de argilă marocană

Ghassoul («bază de curăţare»)pamant argilos din muntii Atlas fin maruntit, este recunoscut pentru proprietatile sale astringente, absorbante si emoliente fiind folosit in special pentru parul gras (reguleaza productia de sebum) sau cel normal (aduce stralucire matasoasa). Elimina celulele moarte si stimuleaza reinnoirea celulara. Ca pudra fina, cristale sau tablete, se aplica sub forma de masca, amestecat cu putina apa minerala si eventual putina apa de trandafir, flori de portocal sau ulei de argan

Se aplică prin masaj delicat de 1-2 ori în fiecare săptămână, în strat dens, la nivelul tenului şi pe părul umed. După 5 minute de acţiune, se clăteşte cu apă călduţă. Aplicarea exfoliantului pe piele se face prin fricţionare si pentru ca procedura să fie mai eficientă, este recomandat ca pielea să fie umedă şi să întinzi produsul pentru exfoliere cu mişcări circulare.
Eu pe par nu am folosit-o inca, am considerat ca imi face prea bine la ten pentru al impartii cu parul meu :)) O folosesc o data pe saptamana, de aproximativ 2 luni si pot sa spun ca ma incanta.
Imi curata foarte bine tenul - il si vad si il simt mai curat si foarte fin. Absoarbe rapid sebumul, trateaza cu succes punctele negre si porii dilatati. Are o consistenta mai lichida si se intinde foarte bine.
Tip: Va recomand sa nu folositi produse de machiaj decât la două-trei ore de la îndepărtarea măştii.


Elixir pentru masaj oriental pe bază de ulei esenţial bio de trandafir


Un ulei oriental cu parfum de ambră pentru un masaj complet asupra corpului. Îmbogăţit cu ulei esenţial de trandafir biologic, oferă pielii frumuseţe şi delicateţe prin comorile sale ascunse.

Are un parfum incredibil de rafinat, persistent si exotic. Recunosc ca l-am folosit doar de vreo 3-4 ori, insa e excelent. Mirosul te relaxeaza, iti lasa pielea moale si catifelata, hidratata. Parfumul rezista intreaga zi (aromatherapy). Este nevoie de foarte putin produs aplicat pentru o intindere mare. Chiar daca numele de "masaj oriental" va duce cu gandul altundeva (hihi), e foarte usor sa vi-l aplicati singure, ca un lapte de corp, masand circular.
Tip: După încălzirea uleiului în mâinile voastre incepeti masajul de la picioare, coborand pe spate si de la stomac la gat cu miscari lente si circulare. Masati pana la absorbtie. 

Daca doriti sa va achizitionati gasiti mai multe detalii aici.
YOUR EXPECTATIONS - To rediscover your beauty, lose yourself in the traditions of theTurkish bath with « Tradition de Hammam ».
YOUR PRIORITY - With an age-old reputation, Argan oil is renowned for its incredible skin benefits. It is also one of the best-kept secrets of Oriental women. rgan is a rare and precious tree. It only grows along the coast, south of Essaouïra. Ultra-resistant to the most arid climate, its kernels contain a real treasure: Argan Oil, the «liquid gold of Morocco»
YOUR BEAUTY ACTION - Yves Rocher research has selected a 100% organic Argan oil, without pesticides nor GMO in order to preserve and respect the soil. Extra-virgin Argan Oil is pressed immediately after the fruits have been harvested, using an organic process.




2 comments:

  1. ce ciudat suna..masca pentru par si pentru piele :)) daca nu ar fi continut ulei de argan nu as fi crezut ca este posibil asa ceva :D
    desi multe din prietenele mele si-au cumparat ulei de argan inca fac misto de mine ca nu are cum sa fie folosit pentru atatea chestii..vineri vine comanda si abia astept sa le dau peste nas cand o sa vada rezultatele pe corpul lor :D

    ReplyDelete
  2. sincer nici eu nu credeam ca un singur produs are atatea modalitati de folosire

    ReplyDelete