24 May 2011

Sampoane Garnier Naturals

Acum 2 saptamani, imi cautam un sampon nou  sa il incerc, nu de alta dar pana acum nu mi-am gasit unul care sa ma multumeasca, teoretic toate sunt bune, insa practic multe dezamagesc. Am intrat in Real si am inceput cautarea (nu de alta dar m-am oprit pe acolo sa iau ceva de mancare, si daca tot eram pe acolo de ce nu). Multe branduri, multe sortimente, insa mi-a atras privirea culoarea rosie si cuvatul "argan" si imediat gandul meu a zburat la parul Iuliei. Nici nu ma gandeam ca folosind samponul acesta parul meu va arata ca al ei, dar am zis sa il incerc, sa vad ce rezultate are. Oricum am sa imi iau si uleiul de argan pentru un tratament eficient, ceea ce va recomand si voua daca va doriti un par sanatos si stralucitor, mai multe aici. Si ca sa fiu draguta i-am cautat si iubitului meu un sampon din aceasta gama, sa vad ce spune si el, nu de alta dar la sampoane (si nu doar la ele) e extrem de pretentios, nu foloseste orice.

Ce spun Producatorii:

Garnier Naturals

Merisor si ulei de Argan
Sampon



    Descopera samponul Garnier Naturals imbogatit cu Merisor si ulei de Argan special creat pentru a hrani si proteja parul colorat.
    Formula Garnier Naturals Merisor si ulei de Argan asociaza uleiul de argan, renumit pentru virtutile sale hranitoare cu merisorul, recunoscut pentru proprietatile antioxidante si protectoare, intr-o textura cremoasa care nu incarca parul.


    Samponul Garnier Naturals Merisor si ulei de Argan iti protejeaza parul.
    Cu fiecare samponare, parul tau este hranit si matasos. Culoarea ta este radianta si straluceste de vitalitate.
    Parfumul sau proaspat si fructat transforma samponarea parului intr-un adevarat moment de relaxare



Garnier Naturals

Lamaie
Sampon


    Descopera samponul Garnier Naturals Lamaie special creat pentru parul normal al barbatilor.
    Garnier Naturals Lamaie este imbogatit cu lamaie, recunoscuta pentru faptul ca improspateaza si revitalizeaza. Textura pura si spumoasa curata perfect parul fara sa il incarce.
      Samponul Garnier Naturals Lamaie iti ofera un par perfect sanatos.
      Parul este matasos si stralucitor, plin de viata si sanatos.






Ce spun eu :

  • imi place ambalajul extrem de dragut,
  • se gaseste in 2 variante 200 ml si 400 ml, 
  • are un pret mic undeva la 7,5 lei cel mic si 12 lei cel mare (eu l-am gasit la oferta cu 5,5 lei)
  • am fost incantata de ingredientele principale
  • are un miros placut si persistent (iubitul meu spune ca e primul sampon a carui miros il simte mai mult de 2 zile pe parul meu si e incantat :) )
  • are o textura cremoasa, spuma multa, imi lasa parul moale, fin, iar dupa ce il usc parul straluceste
  • am un par gras si pot sa spun ca dupa 2 saptamani de utilizare (in prima saptamana ma spalam tot la a 2 a zi, iar acum ma spal de maxim 2 ori pe sapt) m-a ajutat sa nu imi spal parul in fiecare zi ca inainte, asta chiar daca nu era in descrierea produsului.
  • privind rezistenta culorii, nu pot sa va spun mare lucru, parul e stralucitor, vopseaua nu se spala ca inainte cand toata apa era rosie de fiecare data cand faceam dus, pana imi iesea culoare de tot din par.
  • se gaseste si balsam si vopsea imbogatita cu ulei de argan si extract de merisor 
Ce spune el: 
  • ii place ca este fresh, are un miros ok, nu e fan lamaie
  • ii lasa parul curat, moale si cu volum si desi era cam reticent la inceput, spunandu-mi ca nu ii place sa experimenteze sampoane pe parul lui, acum imi multumeste pentru ca ii place mai mult decat ar fi crezut.
  • e incantat de pretul mic
Voi l-ati incercat? ce sampoane va plac si ce parere aveti despre produsele Garnier?

6 comments:

  1. L-am incercat si eu de curand pe cel cu merisor si ulei de argan si intr-adevar parul arata mai bine,e moale si stralucitor....imi place:*

    ReplyDelete
  2. :D eu sunt curioasa cum miroase cel de merisor :D
    uei ia zi..pe tine nu te-a apucat lenea? 
    in iasi e ceva de speriat..toata lumea e lenesa :))

    ReplyDelete
  3. sa stii ca si aici toata lumea e lenesa, mi-e lene sa scriu pe blog, sa stau la lucru, mi-e lene si sa mananc ;))

    ReplyDelete
  4. Șampoanele de la Garnier nu mi-au plăcut niciodată. Nici măștile (folosesc din cele naturale).
    În schimb balsamurile lor sunt moartea mea. :D Îmi fac părul superb, se aranjează frumos fără nici un fel de stylling. Și se simte cum se absorb în păr. Am fost plecată la un moment dat și când m-am întors după 3 săptămâni... parcă îl înghițea părul imediat.

    Nu sunt cele mai bune produse posibile, dar îmi priesc foarte bine și cremele și deodorantele de la ei.

    ReplyDelete
  5. :) nici eu nu prea sunt cu Garnier, sincer l-am luat din cauza ca scria pe el ulei de argan ;)) dar vad ca am avut noroc pentru ca e bun pentru parul meu :)

    ReplyDelete
  6. atat samponul cu merisor si argan cat si balsamul sunt super ok.am mai incercat balsamul cu aloe vera dar pe moment nu -mi amintesc sa ma fi impresionat cu ceva anume asa ca probabil s-a descurcat bine:)

    ReplyDelete