11 April 2011

Vichy Essentielles - lapte de corp si gel de dus - review

Stiu ca exista review-uri de la bloggeri despre gama de la Vichy Essentielles, dar folosindu-le in ultimele 2 saptamani trebuia sa imi dau si eu cu parerea. Le-am primit cadou si acum ca le-am incercat ma bucur si mai mult de ele. În primul rând, ambalajul este superb si practic; produsele sunt imbogatite cu extract de Rose Gallica, unt de shea hrănitoare, Glicerina  şi apa termala Vichy, iar mirosul, mai mult floral decat de trandafir-asa mi se pare mie- este delicios si dureaaaazaaaa.



Essentielles Softening Shower, 200ml 
Asta spun producatorii:
Produs ce contine polifenoli de trandafir.Acest gel de dus este hipoalergenic, cu ph neutru si fara parabeni.Contine Apa Termala Vichy.

Parerea mea:
- e nevoie de o cantitate foarte mica, are un miros placut, lasa pielea moale si frumos hidratata.

Essentielles Body Cream-Milk, 200ml
Asta spun producatorii:
Pentru piele uscata. Hidrateaza, hraneste si protejeaza.Produs cu polifenoli de trandafiri.Compozitie: Trandafirul este un element cu traditie in industria farmaceutica recunoscut pentru proprietatile sale calmante. Contine polifenoli, care in natura protejeaza florile impotriva actiunilor agresive externe si le asigura prospetimea. Pentru a raspunde toate nevoilor esentiale ale pielii, Laboratoarele Vichy au creat o crema lapte de corp esentiala cu extract de trandafir ce contine polifenili cu proprietati calmante. Utilizare in fiecare zi, hidrateaza, hraneste si protejeaza.Utilizare: Se aplica pe pielea curata, dimineata si/sau seara. A nu se aplica pe fata.

Parerea mea:
- are un miros placut, floral, ce dureaza intreaga zi, insa nu e puternic incat sa te saturi de el, sau sa ti se faca tie rau :)), are o consistenta mai subtire (doar e si lapte de corp nu doar crema), pielea e moale si fina intreaga zi. 
De cand o folosesc pielea mea si simte vizibil mai bine, este mai placuta la atingere, mai elastica. Demult imi cautam o crema de corp care sa aibe si efect, iar acum ca am gasit-o nu ma mai despart de ea. 
O recomand si fetelor cu ten normal dar si celor cu probleme de piele, gen pete, acnee, deoarece am avut si eu probleme si avand in vedere ca o folosesc doar de 2 saptamani pot sa spun ca vad deja rezultate foarte bune.

Oricum, oricate pareri veti citi, totul depinde de pielea si organismul fiecaruia.

4 comments:

  1. sora mea foloseste produsele astea si tot ma innebuneste ca is asa de bune si sa le cumpar si eu...deocamdata nu am fost asa curioasa..dar cred ca am sa trec si produsele astea pe lista :D
    multumim pt review :D

    ReplyDelete
  2. sincer daca nu le primeam sigur nu le incercam prea curand :)

    ReplyDelete
  3. asa mi-as dori sa primesc si eu toate cremele cadou:X as promite ca le incerc pe toate :))

    ReplyDelete
  4. daca participi la giveawayul meu poate ai noroc :)

    ReplyDelete